Форум України

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум України » Флудильня » Сурогатне материнство

Сурогатне материнство

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я серйозно задумалась стати сурогатною мамою і шукаю надійне агентство для цієї мети. Розумію, що вибір агентства – дуже важливий крок, адже від цього залежить і юридична підтримка, і умови, і процес виплат. Буду вдячна за рекомендації тих, хто вже має досвід у цій сфері або співпрацював із перевіреними агентствами, які цінують і підтримують сурогатних матерів на всіх етапах. Мені важливо обрати організацію, яка надає кваліфікований супровід і гарантує прозорі умови співпраці.

0

2

Я вирішила допомогти бездітній родині та стати сурогатною мамою, звернувшись до агентства https://fertilitysolutionsagency.kiev.ua/ Весь час програми для мене були створені максимально комфортні умови, включаючи повне забезпечення та проживання. Куратор завжди був на зв’язку, відповідав на всі запитання та надавав необхідну підтримку. Виплати здійснювалися вчасно та в повному обсязі. Якщо вирішу ще раз взяти участь у програмі, звернуся тільки до цього агентства, адже мій досвід співпраці з ними залишив лише позитивні враження.

0

Вы здесь » Форум України » Флудильня » Сурогатне материнство