Привіт друзі! Дуже хочу спробувати такий напій як джин, але не знаю який обрати. Хто розуміється в даному напої, порадьте мені варіанти, та магазин в інтернеті, де його можна вигідно замовити.
Смачний джин
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-22 23:18:59
Я у свій час куштував не мало алкогольних напоїв, та звичайно не пройшов повз джин. Якщо бажаєш, можу надати тобі інформацію про онлайн магазин, де величезний вибір даного напою, та ціни помірні.
Поделиться32024-01-22 23:23:02
Я пила коктейлі на основі джина, а от в чистому вигляді його ще не пробувала. Буду дуже вдячна, якщо ти порадиш дійсно смачний джин, і залишиш посилання на інтернет-магазин, де його можна замовити.
Поделиться42024-01-23 00:01:03
Особисто мені подобається джин Finsbury Wild Strawberry https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kolir=rozhevyi-3 який багато разів замовляв в інтернет-магазині Maudau. Смак у нього м'який, збалансований нотами суниці та червоних ягід, посмак цитрусовий та ялівцевий. Цей джин відноситься саме до рожевого, він особливо смачний.
Його можна пити як в чистому вигляді, так і готувати різні смачні коктейлі. Хочу зазначити, що на даний джин зараз діє досить не маленька знижка, якою раджу скористатися.