Мій батько завжди був дуже активним, але з часом його здоров'я стало погіршуватись, і самостійно справлятись з побутовими справами стало все складніше. Ми вирішили, що йому потрібно допомога в повсякденному житті, але, звісно, я переживала, як він адаптується в новому місці. Я почала шукати приватний пансіонат для престарілих https://tu-ne-odin.com і знайшла його на цьому сайті, де ретельно описані умови. Це допомогло мені впевнитись, що батько буде в надійних руках. Пансіонат "Ти не один" став для нас ідеальним вибором. Тут чудово організовані умови проживання: сучасні кімнати, професійний догляд, і що важливо — тато зміг знайти спільну мову з іншими постояльцями. У цьому пансіонаті не тільки доглядають за літніми людьми, але й допомагають підтримувати фізичну активність і розумову діяльність через різні заняття. Медичний нагляд та турбота про здоров'я батька на високому рівні. Всі його потреби, від медикаментів до щоденних прогулянок, ретельно контролюються. Взагалі, атмосфера в пансіонаті дуже затишна і доброзичлива, що допомогло батькові відчути себе не в лікарняних умовах, а у справжньому другому домі. Я рекомендую цей пансіонат всім, хто шукає надійний догляд для своїх близьких.
Догляд за татом у Хмельницькому
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1