Що можете сказати на рахунок кованих дисків, варто витрачати великі гроші на покупку такого виду дисків або вибрати
дешевше? Хочу почути думку знаючих, радий почути вашу думку.
Як підібрати ковані диски?
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться12022-12-14 10:25:21
Поделиться22022-12-14 10:26:18
Для мене кування – це ідеальний варіант дисків. Але на таких дисках, бажано їздити лише рівними дорогами. Також ви повинні розуміти, що ціна досить висока, варто купувати лише сертифікований товар.
Поделиться32022-12-14 10:26:51
Такі диски мають багато переваг. Я такі використовую більше п'яти років, можу сказати з особистого досвіду, що вони краще піддаються
ремонту, найлегші з усіх можливих, але при цьому одні з найдорожчих.
Поделиться42022-12-14 10:28:40
Такі диски мають багато переваг. Я такі використовую більше п'яти років, можу сказати з особистого досвіду, що вони краще піддаються ремонту, найлегші з усіх можливих, але при цьому одні з найдорожчих.
Ковані диски мають найвищу якість, я вважаю, що якщо фінанси дозволяють, однозначно варто брати. Ось попередній коментатор дуже коротко, але чітко описав усі плюси кованих дисків.
Повірте, вони себе окуплять дуже швидко, та й зовнішній вигляд автомобіля вас радуватиме не один рік. Ковані диски https://avtodiski.net.ua/ua/disk/tip-kovanye варто купувати лише у перевірених магазинах, як цей наприклад. Як бачите вибір там великий та якість вас порадує 100%, я у них постійний клієнт.
Поделиться52023-11-08 14:48:00
З вашого дозволу підніму тему знову, бо мені вже диски на авто знадобились
Поделиться62023-11-09 14:55:01
З вашого дозволу підніму тему знову, бо мені вже диски на авто знадобились
Купуйте нові. А б/у варіанти навіть не розглядайте
Поделиться72023-11-10 12:30:09
Купуйте нові. А б/у варіанти навіть не розглядайте
Правильно ви все зараз написали. Я так само витупаю проти купівлі невідомих дисків що вже були у використанні. Це як кота в мішку купувати, чесне слово! Та й ціна на такі від нових інколи не дуже то і сильно відрізняється. Я бачив гарні та нові автомобільні диски на профільному сайті KOLESO . Там і раджу їх подивитись. Замовити можна повноцінний комплект.