Друзі, давайте поговоримо на тему захисту даних власноого бізнесу. Які наслідки можуть виникнути від недостатнього рівня кібербезпеки у бізнесі? І яким чином визахищаєте свої дані?
Захист даних
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-05-04 01:14:56
Недостатній рівень кібербезпеки може мати серйозні наслідки для бізнесу, зокрема, може стати причиною втрати конфіденційної інформації, порушення довіри клієнтів, втрати прибутку і навіть банкрутства компанії. Тому важливо вживати заходів для захисту від кіберзагроз, таких як резервне копіювання даних, використання сильних паролів та багатофакторної автентифікації. Особисто я використовую хмарне сховище даних Kwiga для збереження важливої інформації моєї компанії. Обрав цей сервіс тому, що вони надають надійний захист даних від кіберзагроз і забезпечують швидкий доступ до них з будь-якої точки світу, так як у мене є працівники, які зараз перебувають за межами України і працюють в команді дистанційно, то для мене цей пункт є важливим.
Поделиться32023-05-04 14:19:51
Дякую, що поділились корисною інформацією щодо хмарних сховищ, я якраз цікавилася ними. Тепер буду знати якому із сховищ можна стопроцентово довірити збереження своїх даних.
Поделиться42024-07-05 15:04:24
антивирус с лицензией спасает, предпочитаю нод32
Поделиться52024-07-22 19:02:42
Я для своєї роботи вирішила купити Mobile proxies на сайті сервісу LTESocks . Усі проксі працювали рівно стільки, скільки заявлено. Жодних нарікань. Що важливо - вони розуміють, кому і для чого продають свої проксі, а значить підхід максимально клієнтоорієнтований. Жодних косяків у роботі не виявила. Ціни нормальні. Якщо хочете дешевше - можна знайти, але це як ваги, чим дешевше - тим більше проблем зі стабільністю.
Поделиться62024-08-20 10:37:55
asdasd